Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Lyhyesti meistä

Ensikosketus rescuekoiriin tapahtui vuonna 2007, kun ensimmäinen rescuetaustainen koirani saapui minulle Suomeen Espanjasta. Lolan jälkeen meillä on ollut 4 rescuetaustaista koiraa Suomessa. Kaksi galgoa, Sandra ja Momo, sekä Baz, joka juoksee jo vihreämmillä niityillä. Vuosien varrelle on mahtunut jos jonkinmoista omien koirien kanssa,  erittäin vaikeista eroahdistuksista mystisiin sairasteluihin, niin käynteihin koirakouluttajalla kuin käytösterapeutillakin sekä muihin iloihin ja suruihin. Matkaamme on mahtunut paljon niin ylä-, kuin alamäkiäkin.  

Näiden vuosien aikana tarhamatkat Espanjaan vain vahvistivat halua auttaa koirien sydäntä riistävää tilannetta Espanjassa ja päätimme Leon kanssa muuttaa Espanjaan pysyvästi vuonna 2012.  Esperanzan turvapaikka perustettiinkin alkuvuodesta 2013. 

 

Omat koiramme, Lola, Baz (enkeli), Momo, Sandra, sekä PepeOmat koiramme, Lola, Baz (enkeli), Momo, Sandra, sekä Pepe

 

Turvapaikan koirat, asioiden hoitaminen, adoptioprosessit, sivujen päivittäminen, oikeastaan koko toiminta (mitä täällä Espanjan päässä tapahtuu) on vastuullani ja Leo auttaa mitä päivätöiltään kerkeää. Urakkaa siis on välillä monenkin ihmisen edestä. 

Tällä hetkellä omia koiria meillä on neljä. Suomesta takaisin Espanjaan matkanneet Lola, Momo ja Sandra, sekä Pepe, joka on pelastettu paikalliselta Perreralta. Lisäksi perheeseemme kuuluu kaksi hevosta, joista toinen on rescuetaustainen.