Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Refugio Esperanza

Turvapaikka on suomalaisen pariskunnan, Ataljan ja Leon perustama huhtikuussa 2013, tavoitteena auttaa pääsääntöisesti Espanjassa kaltoinkohdeltuja galgoja. 

 

 

Esperanza toimii täysin yksityisihmisten avustusten ja lahjoitusten avulla rehellisyyden ja läpinäkyvyyden periaatteella. 

Toimintamme on pienimuotoista, resurssimme huomioivaa, joka tarkoittaa aivan maksimissaan 15 koiraa kerrallaan. 

Koiramme elävät turvapaikassamme mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä, joka tarkoittaa sitä, etteivät koiramme siis oleskele koiratarhalle tyypillisissä kenneleissä, vaan pääsevät jo täällä tutustumaan minkälaista on oikea koiranelämä, kodin äänet jne. Emme siis tavallisesti kotiuta koiria suoraan isoilta koiratarhoilta, vaan koirat saavat rauhassa kuntoutua, kerätä luottamusta ihmiseen ja opetella oikeaa koiran elämää.

Koska koiramme ovat niin sanotusti jo meillä kotihoidossa, eivät ne tämän vuoksi etsi kotihoitopaikkoja, vaan suoraan loppuelämän koteja. Tämä kuitenkin aina koirayksilöt huomioiden, joillekkin se voi olla parempi ratkaisu.

Koiramme pelastetaan pääsääntöisesti paikalliselta tappotarhalta, Perreralta, jossa koirilla on pienempi mahdollisuus uuteen elämään. Koirilla on kyseisillä tarhoilla x-määrä aikaa, jonka jälkeen ne lopetetaan, ellei joko omistajaa löydy sirun takaa tai kukaan niitä adoptoi sieltä pois. Pyrimme pelastamaan terveitä yksilöitä, jotka ovat hyvässä kunnossa, koiria, joilla on hyvä mahdollisuus kotiutua.  

 

Koirien terveys ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja otamme sen vakavasti. Koiramme saavatkin aivan parasta hoitoa klinikallamme, jossa ne mm. leikataan asianmukaisesti, sekä hygienisesti oikeassa leikkaussalissa, asiaankuuluvan anestesian kanssa. Klinikka onkin kuin toinen kotimme, jossa vierailemme usein montakin kertaa viikossa. Kontrolleja, rokotuksia, leikkauksia, hoitoja ... 

 

Koiramme matkustavat Suomeen tuontivaatimukset täyttäen sekä rekisteröitynä TRACES-järjestelmään. Rekisterinumero 1411/0521/2014. Rekisteröinti on voimassa 21.2.2017 asti. 

 

Nimi: Atalja / Refugio Esperanza 
IBAN: ES39 2100 2678 9707 1015 4392
BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX

Kirjoitathan aina viestilaatikkoon siirron syyn.