Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Miten voit auttaa? 

 

Adoptio

Mikäli koiran hankkiminen on ajankohtaista ja se on tarkoin harkittua, on koiran adoptoiminen yksi parhaista tavoista auttaa. Adoptoimalla autat adoptoitavan koiran lisäksi myös toista, jolle vapautuu paikka turvapaikastamme. Koiramme tulevat pääsääntöisesti tappotarhalta "Perreralta", jossa nimensä mukaisesti koirat lopetetaan tietyn ajan jälkeen. Perreralta, tappojonosta pelastetut koirat saavat näin ollen toisen mahdollisuuden oikeaan koiran elämään ja sitä kautta etsimään omaa loppuelämän kotia.

 

Kummina toimiminen

Voit toimia joko ns. avoimena kummina toiminnalle tai voit valita itsellesi kummikoiran. Kummina toimiminen on erittäin hyvä ja helppo tapa auttaa ja edistää Esperanzan turvapaikan joka päiväistä elämää ja toiminnan jatkuvuutta. Avustukset ohjataan aina sinne missä apu on tarpeellisin, usein ruoka-, ja/tai eläinkääkärikuluihin tietenkään kummikoiraa unohtamatta. Kummitoiminnasta lisäinfoa ottamalla yhteyttä!

 

Tavaralahjoitus

Otamme vastaan lahjoituksia, jotka voivat olla niin koiratarvikkeita, pehmikkeitä, lääketarpeita, ruokaa, työkaluja tai mitä tahansa muuta mistä voisi olla apua toiminnan kannalta. Pannoista kaikista hyödyllisimpiä ovat vinttaripannat, solki-, ja pistolukkopannat, sekä pentukokoa olevat pannat. Hirvittävän suurista pannoista ei meille ole hyötyä (+40cm), mutta meille tarpeettomat ohjaamme aina eteenpäin niitä tarvitseville. Takeista hyödyllisimpiä ovat galgokokoa olevat fleecepusakat, toppa-asut ja haalarit. Espanjassa on talvella öisin hyvinkin kylmä ja kolea (myös sisällä!), joten takit ovat kovassa käytössä. On kuitenkin hyvä muistaa, että esimerkiksi ruoka on lähettämisen sijaan järkevämpi ostaa täältä. Koiranruoka on täällä huomattavasti halvempaa, joten samalla hinnalla millä ruokaa lähettäisi saa paikallisesti ostettuna enemmän.

Mikäli lahjoitettava koiratarvike on erittäin uuden karhea, jonka mahdollisesti voisi myydä, niin meille lähettämisen sijaan se kannattaa myydä hyväksemme esimerkiksi facebook -kirpputorimme kautta. Kirpputorista lisää alla. 

Esperanzan "Candyday"

Koirillamme on joka viikko "karkkipäivä", jota yleensä vietetään joko lauantaina tai sunnuntaina. Karkkipäivä tarkoittaa siis herkkuhetkiä koirille luista nautiskellen. Mikäli haluat olla mukana karkkipäivässä, niin koiramme ottavat mielellään vastaan luulahjoituksia! Kaikista parhaimpia ovat puristerullat, niin pienet kuin vähän isommatkin. Sellaiset herkut, jotka kestävät hetken nautiskelua, mutta eivät jätä jälkeensä mitään ovat parhaita! On myös hyvä muistaa, että myös täältä paikallisesti saa ostettua hyviä karkkipäiväherkkuja, mikäli herkkujen lähettäminen tuntuu hankalalta. 

Lahjoituksia ja herkkuja voi lähettää meille yksinkertaisimmin postilla! Osoite löytyy yhteystiedoista. Myös mahdollisesti Esperanzaan vierailulle tulevien mukana, joista saatetaan ilmoittaa esimerkiksi kirppissivulla! 

 

Kirpputori Esperanzan hyväksi

Facebookista löydät Esperanzalle perustetun kirpputorin, jonka tarkoitus on kerätä varoja toiminnan pyörittämiseen kirpputoritoiminnan kautta. Kirpputorisivulla on myös aika-ajoin ajankohtaista infoa toiminnasta, sekä esillä myös kirppiksen kautta tulleet avustukset kuvineen ja kuitteineen mihin apu on mennyt.  Kirppis on oiva paikka myydä itselleen tarpeetonta tavaraa Esperanzan koirien hyväksi. Lisäksi kirppikseltä löydät paljon ostettavaa. Niin käsintehdyistä nutuista, takeista, villasukkiin kuin koruihin niin itselle kuin koirallekkin. Esperanzalle on facebookissa myös huutokauppa ryhmä, johon on suunnitteilla uusi huutis loppuvuodelle ajatellen joulua. Joulumyyjäiset huutokauppa hengessä. 

 

Lentokummina toimiminen

Jotta koira pääsee matkustamaan Espanjasta kotiin Suomeen, se tarvitsee saattajan. Lentokummina toimiminen on yksinkertaista ja helppoa, eikä se tuo lentokummille lisätyötä matkantekoon. Koira(t) tuodaan kentälle ja kentällä tarvittavat toimenpiteet (turvatarkastus) hoituu Esperanzan edustajan toimesta, jonka jälkeen koira matkustaa ruumassa lentokummille kirjattuna matkatavarana ja sitä ollaan vastassa Helsinki-Vantaalla. Lentokummina toimiminen on hyvä ja erittäin tärkeä tapa auttaa toimintaa. Pyrimme informoimaan facebook -sivuillamme, kun tarvetta lentokummille on, mutta mikäli olet matkustamassa Malagasta Helsinki-Vantaalle ja haluaisit toimia lentokummina, niin otathan yhteyttä meihin! 

 

Kannatustuotteet

Tällä hetkellä Esperanzalla on myynnissä kannatus t-paitoja naisten slim mallisena sekä tavallisena ns. miesten mallina. Paita on musta, jossa Esperanzan logo valkoisena etupuolella rinnassa, sekä selässä. Paitoja ei usein ole varastossa, vaan pyrimme keräämään tietyn määrän tilauksia, jonka jälkeen paidat lähtevät tilaukseen ja painoon. Paidat painetaan Espanjassa, joten on hyvä huomioida, että toimitus voi ottaa oman aikansa. Kannatuspaidan hinta postikuluineen Espanjasta Suomeen on 20,00€.

Kuvat paitamalleista tulossa!

 

Toiminnan edistäminen ja ideat

Mikäli sinulla on hyviä ideoita pursuavia ajatuksia toiminnan kehittämiseen, mutta ennen kaikkea itse halu auttaa, niin kuulemme mielellään lisää! Oma aikamme on rajallista ja päivät menevätkin turvapaikan arjen pyörittämiseen ilman turhia vapaa-aikoja, joten ylimääräiset avut otetaan ilolla vastaan. 

 

Sosiaalinen jakaminen

Sanan saattaminen eteenpäin on erittäin tärkeää toiminnan kannalta. Joten siis esimerkiksi kotia etsivien koirien kuvien jakaminen facebookissa on erittäin tärkeä tapa auttaa. Mitä enemmän kuvia jaetaan, sitä laajemmalle yleisölle tieto välittyy. Jaathan siis kuvia ja päivityksiä. Esperanzan koirat kiittävät!